Jízda zručnosti 2024

Dne 26.4.2024 se na naší škole uskutečnil 7. ročník soutěže v jízdě zručnosti traktorem s přívěsem pro Moravskoslezský a Olomoucký kraj. Soutěže se zúčastnilo 9 chlapců a 4 dívky z 5 škol.

Z dívek se na 1. místě umístila Lucie Klapetková (MSŠZe a přírodovědná Opava), na 2. místě Anna Janíková (SOŠ Frýdek Místek), na 3. místě Jana Pajerová (SOŠ a ZŠ Město Albrechtice)

Z chlapců se na 1. místě umístil Ondřej Mokrý (MSŠZe a Př Opava), na 2. místě Jan Dobosz (MSŠZe a Př Opava), na 3. místě David Rýpar (SŠT a Z Nový Jičín)

Do celostátního kola v Novém Městě na Moravě konaného 20.6.2024, v letošním roce z důvodu obhajoby 1. místa (v kategorii chlapci), loňské celostátní soutěže v Podbořanech, automaticky postupuje Ondřej Mokrý (MSŠZe a Př Opava).

Dále postupují 3 chlapci a 1 dívka – Petr Růžička (SOŠ Bruntál), Matyáš Folber (SOŠ a ZŠ Město Albrechtice), Leoš Řezníček (SOŠ Frýdek-Místek).

Za dívky si opět pojede zasoutěžit – Lucie Klapetková  (MSŠZe a Př Opava).

Vítězům gratulujeme a přejeme úspěch i v celostátním kole. Zároveň děkujeme sponzorům 1. Slezská strojní a.s. za poskytnutí upomínkových předmětů pro soutěžící.