Nabídka ubytování pro studenty

Domov mládeže

Školní rok 2021/2022

Domov mládeže ubytovací zařízení poskytující ubytování a stravování žákům MSŠZe a VOŠ, Opava a všem žákům středních a vyšších odborných škol.

Kapacita domova mládeže je 84 ubytovaných. Domov mládeže je rozdělen na dívčí  a chlapeckou část, kde je celkem 32 pokojů  1- 3 lůžkových se sociálním zařízením na patrech budovy. Domov mládeže je vybaven pro ubytování i využívání volného času (kulečník, stolní tenis, čítárna, studovna, kuchyňka, televizní místnost, internet, kopírovací stroj atd.) a vytváří přirozené zázemí pro potřeby ubytovaných.

V DM proběhla celková rekonstrukce pokojů a rekonstrukce ostatních části budovy (výměna oken, dveří, podlahové krytiny, nábytku) více na webových stránkách.

Cena ubytování 900 Kč měsíčně.

Stravování žáků ubytovaných na domově mládeže je zajištěno ve vlastní školní jídelně, která je součásti naší školy. Pro ubytované na domově mládeže je zajištěno celodenní stravování (cena 93 Kč), možná i polopenze (cena 60 Kč).

Provoz domova mládeže je od neděle 16 hodin do pátku 15 hodin.

Pokud máte zájem o ubytování v DM ve školním roce 2021/22, zašlete nejpozději do 14.5.2021 přihlášku, kterou naleznete na webových stránkách www.zemedelka-opava.cz v sekci ubytování.

Vypsanou a podepsanou přihlášku zašlete zpět elektronicky na mail: domov.mladeze@zemedelka-opava.cz

nebo poštou na adresu: DM při MSŠZe a VOŠ Opava p.o.

                                           Slámova 3-5

                                           746  01 Opava

V případě nejasností volejte 733 595 528.